AEGIR-Marine

reference-case-aegir-marine

Vraag en oplossing

Bij AEGIR-Marine draait alles om topkwaliteit en innovatie, en daar speelt Splintt een cruciale rol in. In de afgelopen jaren heeft Splintt ruim 20 eLearnings voor hen ontwikkeld, variërend van diepgaande technische trainingen tot onmisbare cursussen over reisveiligheid en het unieke AEGIR-DNA. Ontdek hoe Splintt AEGIR-Marine helpt om hun team wereldwijd te versterken en hun service naar een hoger niveau te tillen.

De Uitdaging van AEGIR-Marine
A
EGIR-Marine is een internationale organisatie in de maritieme industrie, gespecialiseerd in het verlenen van service aan diverse producten van schepen. Wat AEGIR echt uniek maakt, is hun merkonafhankelijkheid. Dit betekent dat ze niet gebonden zijn aan één specifieke fabrikant. Monteurs kunnen daardoor service verlenen aan scheepsmachines, ongeacht het merk of type onderdeel van de machine. Deze merkonafhankelijkheid onderscheidt AEGIR-Marine van zijn concurrenten, maar brengt ook extra complexiteit met zich mee. Daarom zijn trainingen cruciaal voor nieuwkomers en doorgewinterde experts.

De oplossing: Splintt eLearnings
Om deze trainingsuitdagingen te overwinnen,
kiest AEGIR voor de innovatieve leeroplossingen van Splintt. Thom Meter, Manager Academy bij AEGIR-Marine, benadrukt: “Splintt’s leeroplossingen zijn de sleutel tot het transformeren van nieuwkomers tot zelfredzame experts in slechts enkele maanden.” Bovendien vormen de eLearnings een krachtig middel om ervaren teamleden naar nog hogere prestatieniveaus te brengen.

De grootste voordelen volgens Thom:

  1. Altijd en overal leren: Met monteurs verspreid over verschillende tijdzones, maken de eLearningmodules van Splintt flexibele, on-demand training mogelijk.
  2. Visuele helderheid: Maritieme componenten zijn vaak moeilijk bereikbaar of verborgen in de structuur van een schip. Splintt’s gebruik van 3D-visuals en gedetailleerde afbeeldingen zorgen ervoor dat complexe concepten en onderdelen helder en begrijpelijk worden uitgelegd, wat de leerervaring verbetert.
  3. Permanent beschikbare inhoud: Trainingen zijn altijd beschikbaar, waardoor medewerkers op elk moment toegang hebben tot essentiële leermaterialen.
Splintt-Elearning

AEGIR-Marine over Splintt

Fijne samenwerking en veel kennis

Thom Meter is erg enthousiast over de samenwerking en werkwijze van Splintt. “Met Splintt krijg je razendsnel een helder beeld van hoe jouw eLearning eruit zal zien, wat het proces aanzienlijk versnelt. Hun efficiënte werkwijze maakt het mogelijk om snel aan de slag te gaan zodra je als bedrijf een duidelijk idee hebt over de inhoud en vorm van de training. Hierdoor is binnen de kortste keren de helft van je eLearning klaar.”

Tot slot leveren de kennis en vaardigheden die Splintt hebben volgens Thom veel voordelen op in de efficiëntie van het project. “Splintt beschikt over uitgebreide in-house capaciteiten. Ze hebben onze 2D-animaties volledig ontwikkeld en snel opgeleverd, wat resulteerde in direct prachtige resultaten. Bovendien hebben we video-opnames gemaakt met onze directeur, en het is fantastisch dat Splintt dit alles intern afhandelt. Dit bespaart ook aanzienlijk veel tijd en moeite.”

Thom Meter
Manager Academy bij AEGIR-Marine

 

Eindcijfer 9!

“We zijn ontzettend tevreden met Splintt! Ik heb ontzag voor hoe Rosa, eLearning Specialist van Splintt, snel kennis vergaarde en daar wat moois van maakte.”

Ontdek de kracht van Splintt’s leeroplossingen om de kennis van je team te vergroten en zakelijke kansen te benutten. Sluit je aan bij AEGIR-Marine en vele andere organisaties die hun teams hebben getraind met de eLearnings van Splintt!

Wil je meer info of een offerte aanvragen?

Stel je vraag, dan nemen wij contact met je op.